Wij zijn al vele jaren gespecialiseerd in gevriesdroogde grondstoffen. Wat u op deze website ziet, vertegenwoordigt slechts een fractie van onze mogelijkheden, variërend van poeders tot 0-4/0-6/0-10 mm halve en hele stukken fruit en groente. Onze expertise is geworteld in jarenlange ervaring, zorgvuldige selectie van Europese grondstoffen die aan strenge kwaliteitsnormen voldoen, en het opbouwen van waardevolle partnerschappen. Hierdoor kunnen we een uitgebreid assortiment aanbieden en hebben we sterke samenwerkingen opgebouwd met toonaangevende partners.

Onze toewijding aan pure en onvervalste kwaliteit is wat ons onderscheidt. Bij ons vindt u producten die volledig vrij zijn van toevoegingen. Wij geloven dat de natuurlijke essentie van de gevriesdroogde grondstoffen behouden moet blijven, zonder enige verandering of bijmenging van kunstmatige stoffen.

Onze grondstoffen voldoen aan strenge voedselveiligheidseisen en zijn vrij van allergenen. In de meeste gevallen zijn onze producten van Europese oorsprong. Wij kunnen op offerte erg scherpe prijzen aanbieden die gevolg zijn van de strategische samenwerkingen die we hebben opgebouwd met onze grondstof leveranciers.

Onze verpakkingen zijn beschikbaar in eenheden van 10/20 kg, maar we bieden ook de mogelijkheid van losse verpakkingen vanaf 1 kg. Standaard leveren we grootverbruik met een houdbaarheid van 12/24 maanden, tenzij anders aangegeven.

In de wereld van voedsel en industrie was vriesdrogen de gamechanger. Het behield smaak en voedingswaarde, verkleinde producten voor efficiënt transport en verlengde houdbaarheid. Een technologie die innovatie en winstgevendheid naar nieuwe hoogten bracht. Ontdek de kracht van gevriesdroogde producten voor uw bedrijf vandaag.

Wij willen u graag wijzen op onze recentste assortimentslijst (PDF) onderaan deze pagina. Hierin vindt u een gedetailleerd overzicht van onze producten. Mocht u onverhoopt een specifiek product missen, staan wij tot uw beschikking om samen met u te bekijken hoe wij aan uw zakelijke behoeften kunnen voldoen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere assistentie of maatwerkoplossingen.

PDF ASSORTIMENTSLIJST : 1.01-8.27×11.69 (A4)-Assortimentlijst Droogfruits (3)

Gespecialiseerd sinds 2012…

Wij zijn experts in vriesdrogen, dankzij jarenlange ervaring en een constante stroom van nieuwe producten. We zijn niet alleen specialisten, maar denken ook altijd graag met u mee over uw bedrijfsdoelen. Droogfruit streeft ernaar om de juiste oplossing voor u aan te bieden, of het nu gaat om specifieke zeefmaten of bijzondere gevriesdroogde grondstoffen. We kijken met u mee en vinden de vriesdroogoplossing die bij u past.

Vraag een offerte aan

    Back to Top