Fruit Poeders

Fruitpoeder is niét beperkt tot slechts één soort fruit. Sterker nog: we hebben meer dan 31 soorten. Van aardbei tot mango en van blauwe bes tot ananas: voor elk smaak vind je een product. Dit betekent dat ongeacht je smaakvoorkeur, er altijd een fruitpoeder is dat bij je past. Maar het draait niet alleen om smaak. Vermalen fruit biedt ook een handige manier om de voedingsstoffen binnen te krijgen zonder gedoe. Geen geknoei meer met vers fruit snijden, geen zorgen over bederf. Met fruitpoeder heb je altijd de smaak en voedingsstoffen van fruit binnen handbereik.

Toont alle 31 resultaten

Krachtig Aardbeien Poeder

vanaf 11,99

Krachtig Açai-bes poeder

vanaf 15,99

Krachtig Ananas poeder

vanaf 12,99

Krachtig Appel Poeder

vanaf 11,99

Krachtig Bananen Poeder

vanaf 8,99

Krachtig Blauwe Bes Poeder

vanaf 13,99

Krachtig Citroen Poeder

vanaf 13,99

Krachtig Cranberry Poeder

vanaf 13,99

Krachtig Duindoornbes poeder

vanaf 15,99

Krachtig Frambozen Poeder

vanaf 11,99

Krachtig Granaatappel Poeder

vanaf 12,99

Krachtig Grapefruit Poeder

vanaf 15,99

Krachtig Kersen Poeder

vanaf 12,99

Krachtig Limoen poeder

vanaf 13,99

Krachtig Passievrucht poeder

vanaf 15,99

Krachtig Peren Poeder

vanaf 12,99

Krachtig Pitahaya poeder

vanaf 13,99

Krachtig Rode Biet Poeder

vanaf 8,99

Krachtig Rode druif poeder

vanaf 13,99

Krachtig Sinaasappel Poeder

vanaf 12,99

Krachtig Tomaten Poeder

vanaf 8,99

Krachtig watermeloen poeder

vanaf 12,99

Krachtig Wortel Poeder

vanaf 8,99

Wat kun je met fruitpoeder?

Van smoothies tot gebakjes en van sauzen tot cocktails: fruitpoeder voegt een explosie van fruitige smaak toe aan elk gerecht. Daarnaast biedt het een oplossing voor seizoensgebonden beperkingen. Als je buiten het seizoen je favoriete fruit wil, hoef je je geen zorgen te maken. Met fruitpoeder kun je het hele jaar door genieten van de smaak van zomerse bessen of tropische mango's.

Laten we vooral de praktische voordelen niet vergeten. Fruitpoeder is gemakkelijk op te bergen, heeft een lange houdbaarheid en is eenvoudig te doseren. Geen verspilling meer van overrijp fruit dat achter in de koelkast ligt te verpieteren.

Met andere woorden: de volgende keer dat je op zoek bent naar een smaakvolle toevoeging aan je gerechten, denk dan aan fruitpoeder. Het is niet alleen handige, maar ook een krachtige bron van natuurlijke smaak en vitaminen.

Fruitpoeder kopen

Wat je ook met de fruitpoeder wil maken: door het poeder bij Droogfruit te bestellen, weet je zeker dat het van 100 procent puur fruit gemaakt is. Geen toevoegingen, geen smaakmakers en geen toegevoegde kleurstoffen. De smaak en kleur zijn al krachtig genoeg van zichzelf.

Een voordeel van gevriesdroogd vermalen is dat de stoffen in het fruit voor ongeveer 97 procent bewaard blijven. Een ideale oplossing dus als je je dagelijkse portie fruit op een eenvoudige manier wil binnenkrijgen.

Voor ondernemers zijn er speciale grootverpakkingen voor aantrekklijke prijzen. Zo werken we onder andere samen met grote partijen, zoals Sligro.

Back to Top