”Al sinds het begin van gevriesdroogd product leveren wij gevriesdroogd fruit, groente en poeders aan diverse bedrijven” 

Eigenlijk zijn onze gevriesdroogde producten onze trots, deze komen niet alleen qua smaak beter tot hun recht, het bevat alle onderdelen van het orginele vers product op water na. Het water zal uit deze vrucht worden gezogen, en door deze speciale droogmethode blijft de echte structuur en smaak bestaan. Het product zal hierdoor 1/10e van zijn gewicht bevatten door het simpele feit dat het water is verdwenen. Dit betekent dus dat de vrucht bijvoorbeeld 1KG aardbei 10x zoveel massa heeft vergeleken met 1KG verse aardbeien. Voeding zonder toevoegingen? Wij weten net zo goed als u, dat het steeds belangrijker is om voeding zonder extra poespas te kunnen bieden, het liefst bieden we alles zo natuurlijk mogelijk aan en gevriesdroogde producten voldoen aan deze eisen, namelijk 0% toevoegingen. Wij leveren het gevriesdroogde groente & fruit af in zowel hele stukken of gemalen tot poeders. Door een slimme samenwerking van boer tot eindproduct kunnen we veel verschillende soorten gevriesdroogd product afleveren tegen een gunstige prijs voor de zakelijke markt.

Waar is gevriesdroogd/groente en fruit geschikt voor?

Het is perfect te gebruiken in de chocolade, mueslirepen, maaltijdvervangers,thee, smoothies en bijvoorbeeld ijs. Hoelang is gevriesdroogd groente/fruit houdbaar? Gevriesdroogde groente en fruit is in de perfecte omstandigheden wel 5 jaar houdbaar, op de verpakking is het 1 tot 2 jaar te bewaren.

Het is mogelijk via de website te bestellen, echter voor grote bedrijven is het verstandig een aanvraag in te dienen of samen te werken in combinatie  met meer dan 500kg per maand.

Heeft u belang bij een grotere afname. dan kan er er eenvoudig een offerte worden opgevraagd via info@droogfruit.nl ter attentie van Zakelijk. 

Back to Top