Droogfruit in uw bedrijf 

Droogfruit is de perfecte aanvulling voor uw winkelschappen: gezond, lang houdbaar, veelzijdig en populair. Klanten waarderen deze natuurlijke, 100% pure als gezonde snack, toevoeging en topping. De visueel aantrekkelijke presentatie trekt de aandacht en stimuleer de aankoop. Versterk uw merk als een bestemming voor kwaliteit door Droogfruit aan te bieden die volledig op de toekomst gericht is.

We denken graag mee over de juiste oplossing.

Op verzoek kunnen we aangeven welke producten het beste bij uw bedrijf passen en wat we kunnen betekenen. We analyseren hierbij uw bedrijfssituatie grondig om de meest geschikte producten te identificeren. Met behulp van onze expertise ontwikkelen we een op maat gemaakt plan dat naadloos aansluit op uw bedrijf.

Het juiste label

Wat het extra aantrekkelijk maakt, is dat u uw klanten een volledig puur gevriesdroogd product kunt aanbieden, zonder toevoegingen en vrij van allergenen. Toch behoudt het product alle oorspronkelijke voordelen, waarbij tot wel 97% van de voedingsstoffen behouden blijft. Onze toewijding aan kwaliteit komt tot uiting in het exclusieve gebruik van pure grondstoffen.”

Onze missie

Droogfruit is een bedrijf gevestigd in Ulrum Nederland waar we al sinds 2012 gespecialiseerd zijn in het leveren van hoogwaardige gevriesdroogde grondstoffen. Onze passie voor gezonde en heerlijke voeding heeft ons ertoe geleid ons te concentreren op dit innovatieve proces, waarbij we de puurheid van de natuur behouden en deze omzetten in unieke, smaakvolle producten.

Bij Droogfruit geloven we in de kracht van onze moderne gevriesdroogde grondstoffen als een voedzame en handige optie. Of het nu gaat om vruchten, groenten of andere heerlijke ingrediënten, ons assortiment biedt een breed scala aan mogelijkheden voor zowel de gezondheidsbewuste consument als de fijnproever.

Onze fruitpoeders en gevriesdroogde fruitstukjes belichamen de toekomst van gezonde voeding. Met geavanceerde vriesdroogmethoden bieden wij onovertroffen smaak en vormen wij een krachtig merk dat perfect aansluit bij uw organisatie. Onze bewezen trackrecord in retail en horeca bevestigt onze kwaliteit. Voor diverse markten creëren wij op aanvraag producten zonder toevoegingen, waarbij smaak, kleur en puurheid behouden blijven. Ontdek de pure, natuurlijke essentie met Droogfruit.

Met voortdurende innovatie in vriesdroogtechnologie streven we naar het leveren van cutting-edge producten, afgestemd op de laatste trends en behoeften in de voedingsindustrie. Ons team staat klaar met deskundig advies, aangepast aan uw specifieke eisen en markttrends. Of het nu gaat om nieuwe productontwikkelingen, verbeteringen aan bestaande producten of strategische richtlijnen, wij zijn toegewijd aan het verstrekken van waardevol advies om uw succes te bevorderen. Bij Droogfruit combineren we innovatie en expertise om de toekomst van 100% natuurlijke voeding vorm te geven.

Voor diverse branches

Of het nu om de horeca, gezondheidswinkel of reguliere detailhandel gaat, wij onderscheiden ons door onze unieke verpakkingsfaciliteiten en strenge hygiënenormen. Hierdoor creëren we een omgeving waarin we hoogwaardige producten van de hoogste kwaliteit kunnen vervaardigen. Daarnaast bieden we diverse verpakkingsmogelijkheden aan die dan weer geschikt zijn voor uw bedrijf.

Back to Top